Vrouwen in Steden


Meer vrouwen uit Limburg vind je nergens!

Bekijk met 1 klik duizenden profielen op Relatieplanet.be

 

Date met 21 jaar uit Limburg

Leeftijd: 21
Provincie: Limburg
Gevonden op: Relatieplanet.be
Profielstatus: Actief

Profieltekst van Vrouw 21 jaar uit Limburg

goh, wie ben ik... Mijn naam is Emmy, ik ben iemand die super graag dieren rond haar heeft, daarom heb ik ook een hond en kat. Ook werk ik graag met dieren, ik heb ook al 2 super stages achter de rug (namelijk Sea-Life in Blankenbergen en CCWS in Canada). Mijn werk is ook nog eens met dieren, in de winkel. Ze horen gewoon in mijn leven, daarom dat ik binnenkort een tattoo laat zetten om dit te benadrukken...Maar heb al 4 tattoos en ook 3 piercings (dus mensen die niet graag tattoos of piercings zien, kan je maar beter vertrekken...) Want er zullen er nog vele volgen ;) zoals volgend jaar of dit jaar mijn rug-tattoo :DOp vakantie gaan hoort ook bij mijn leven, liefst het buitenland en zover mogelijk (vorig jaar New York gehad, dit jaar wordt het Kroatie, maar heb al bijna heel Europa gehad) maar aangezien ik niet alleen wil gaan, zoek ik iemand die dit mee wilt doen met mij :p Is uw budget niet zo groot, is de Ardennen ook al goed ;)Nog een hobby'tje van mij is naar mooie auto's kijken en erover dromen haha, aangezien ik ze niet allemaal kan kopen :p ... spijtig genoeg, anders zou ik al over een groot aantal beschikken :)zoals je wel al doorhebt misschien ben ik dus een avontuurlijk type, maarja alles is leuker met 2 hé ;) dus eens een dagje kayakken, paintball, liever een keer in de modder rollen dan dat ik make-up moet dragen... zie ik ook zeker en vast zitten :D (dus schrik niet dat er staat dat in een relatie zoek, vrienden zijn ook welkom!)Aan de rokers onder jullie, ik hoop dat jullie nietveel roken of proberen te stoppen, anders mogen jullie nu afhaken...Nu genoeg over mij, laat gerust een berichtje achter en vertel wat over jezelf ;) Lierfst mensen tussn 22 - 35...En wie weet ga ik ooit in het buitenland wonen (buiten BE en NL dus) hopelijk vind je jezelf hier ook in ;)wat ik zeker niet graag heb, is mensen die zich anders voordoen dan ze zijn.Als je geen foto van jezelf durft zetten, zegt al veel over je karakter en zelfrespect/ zelfvertrouwen (of hoe je het ook wilt noemen)en JA iedereen kijkt naar het uiterlijk, no matter what they say...Dus mensen zonder foto, vergeet het alvast maar........Groetjes Emmy x

Klik voor Foto en volledig Profiel

Het profiel van OnceIsEnough hebben we gevonden op Relatieplanet.be. Profielen die we via deze website laten zien, zijn actieve profielen. Door te klikken naar het profiel en je in te schrijven kan jij met OnceIsEnough in contact komen.

Vergelijkbare profielen

Silke(20) uit Limburg.

BlondeeX(20) uit Limburg.

laurairlines(20) uit Limburg.

irisje(21) uit Limburg.

saartje1989(23) uit Limburg.

Sofie(20) uit Limburg.

Brendaa(22) uit Limburg.

Tisha(20) uit Limburg.

EliS(22) uit Limburg.

hawa(22) uit Limburg.

steffie1993(20) uit Limburg.

steffiefranssen(20) uit Limburg.

jessiicaahh_xx(20) uit Limburg.

LadyE(20) uit Limburg.

Stefanie(22) uit Limburg.

Nellke(22) uit Limburg.


We bevelen je de volgende datingsites aan:

Relatieplanet.be

+ Aantal leden: 4.699.984
+ Grootste van de Benelux

Daten met heel veel vrouwen uit Limburg op de grootste datingsite van de Benelux.
Op Relatieplanet.be is altijd een date voor jou.

Gratis inschrijven bij Relatieplanet.be

Match 4 Me

+ Voor hoger opgeleiden
+ Serieus en betrouwbaar

Match 4 Me richt zich voornamelijk op hoger opgeleide singles en is enorm populair in Vlaanderen. Er zijn dus genoeg singles.

Gratis inschrijven bij Match 4 Me

EliteDating.be

+ Nieuw in België
+ Wetenschappelijke test

Nieuw in België is de datingsite EliteDating. De datingsite is erg sterk in het matchen van serieuze singles en biedt een erg hoge kwaliteit.

Gratis inschrijven bij EliteDating.be

Stedendating

+ Lokaal daten
+ Snel inschrijven

De datingsite die is gemaakt voor lokaal en regionaal daten, Stedendating is dus ook de perfecte datingsite om een single uit Limburg te vinden

Gratis inschrijven bij Steden Dating